Radiologija, tj. radiološke usluge, koje pruža Internistička ordinacija Nešović, omogućavaju brzu i preciznu dijagnostiku u cilju blagovremenog i pravilnog lečenja. U nastavku pročitajte više o svakoj usluzi ili pogledajte cenovnik usluga.

Cenovnik

Radiologija: Ultrazvučni pregled


Ultrazvučni pregled abdomena

Ultrazvučni pregled abdomena se koristi za dijagnostiku gastrointestinalnih i hepatobilijarnih oboljenja. Ovaj pregled omogućava brzu i preciznu dijagnostiku, što je od velike važnosti za uspešno lečenje. U Internističkoj ordinaciji Nešović ovaj pregled se obavlja uz korišćenje najsavremenije opreme, a naši stručnjaci su visoko obučeni i iskusni u obavljanju ovog pregleda.

Radiologija: Ultrazvučni pregled dojki

Ultrazvuk dojki

Ultrazvučni pregled dojki je neinvazivan pregled koji se koristi za otkrivanje različitih promena u dojkama. Ovaj pregled je veoma važan za rano otkrivanje malignih tumora dojke. U Internističkoj ordinaciji Nešović ultrazvučni pregled dojki obavlja se uz najveću moguću pažnju i posvećenost naših stručnjaka

Ultrazvučni pregled štitaste žlezde

Ultrazvučni pregled štitaste žlezde se koristi za procenu veličine i strukture žlezde, kao i za otkrivanje eventualnih promena koje mogu biti indikativne za tireoidne bolesti.

Ultrazvučni pregled mekih tkiva

Ultrazvučni pregled mekih tkiva se koristi za otkrivanje tumora i drugih patoloških promena u mekim tkivima. Ovaj pregled se često koristi u dijagnostici sportskih povreda i drugih oboljenja. U Internističkoj ordinaciji Nešović ovaj pregled se obavlja uz pažljivo praćenje stanja pacijenta, kako bi se obezbedila najbolja moguća dijagnostika.

Ultrazvučni pregled urotrakta

Ultrazvučni pregled urotrakta je pregled koji se koristi za otkrivanje različitih oboljenja urinarnog trakta. Ovaj pregled je neinvazivan i bezbolan, a omogućava preciznu dijagnostiku i planiranje adekvatnog lečenja. U Internističkoj ordinaciji Nešović ultrazvučni pregled urotrakta se obavlja uz najveću moguću pažnju i brigu o pacijentu.

Ultrazvuk srca

Ultrazvuk srca je pregled koji se koristi za procenu funkcionisanja srca i otkrivanje eventualnih oboljenja srčanog mišića. Ovaj pregled je neinvazivan i bezbolan, a omogućava preciznu dijagnostiku srčanih oboljenja.


Radiologija: Dopler


Dopler krvnih sudova abdomena i vrata

Dopler krvnih sudova abdomena i vrata je pregled koji se koristi za otkrivanje promena u protoku krvi kroz krvne sudove. Ovaj pregled se najčešće koristi u dijagnostici bolesti krvnih sudova, kao što su ateroskleroza i tromboza.

Radiologija: Dopler krvnih sudova

Zaključak

Internistička ordinacija Nešović nudi širok spektar radioloških usluga. Naši stručnjaci su visoko obučeni i iskusni u obavljanju svih vrsta pregleda. Ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema ili sumnjate na neku bolest, ne oklevajte da nas kontaktirate i zakažete pregled. Naš tim stručnjaka će Vam pružiti najkvalitetniju uslugu i omogućiti preciznu dijagnostiku, kao i adekvatno lečenje.

Zakazivanje