O nama » Usluge » Radiologija

Radiologija, tj. radiološke usluge, koje pruža Internistička ordinacija Nešović, omogućavaju brzu i preciznu dijagnostiku bolesti u cilju blagovremenog i pravilnog lečenja. U nastavku pročitajte više o svakoj usluzi ili pogledajte cenovnik usluga.

Cenovnik

Radiologija: Ultrazvučni pregled


Ultrazvučni pregled abdomena

Ultrazvučni pregled abdomena se koristi za dijagnostiku gastrointestinalnih i hepatobilijarnih oboljenja. Ovaj pregled omogućava brzu i preciznu dijagnostiku, što je od velike važnosti za uspešno lečenje. U Internističkoj ordinaciji Nešović ovaj pregled se obavlja uz korišćenje najsavremenije opreme, a naši stručnjaci su visoko obučeni i iskusni u obavljanju ovog pregleda.

Radiologija: Ultrazvučni pregled dojki

SGK20Ultrasound2004 Radiologija

Ultrazvučni pregled dojki je neinvazivan pregled koji se koristi za otkrivanje različitih promena u dojkama. Ovaj pregled je veoma važan za rano otkrivanje malignih tumora dojke. U Internističkoj ordinaciji Nešović ultrazvučni pregled dojki obavlja se uz najveću moguću pažnju i posvećenost naših stručnjaka

Ultrazvučni pregled štitaste žlezde

Ultrazvučni pregled štitaste žlezde se koristi za procenu veličine i strukture žlezde, kao i za otkrivanje eventualnih promena koje mogu biti indikativne za tireoidne bolesti.

Ultrazvučni pregled mekih tkiva

Ultrazvučni pregled mekih tkiva se koristi za otkrivanje tumora i drugih patoloških promena u mekim tkivima. Ovaj pregled se često koristi u dijagnostici sportskih povreda i drugih oboljenja. U Internističkoj ordinaciji Nešović ovaj pregled se obavlja uz pažljivo praćenje stanja pacijenta, kako bi se obezbedila najbolja moguća dijagnostika.

Ultrazvučni pregled urotrakta

Ultrazvučni pregled urotrakta je pregled koji se koristi za otkrivanje različitih oboljenja urinarnog trakta. Ovaj pregled je neinvazivan i bezbolan, a omogućava preciznu dijagnostiku i planiranje adekvatnog lečenja. U Internističkoj ordinaciji Nešović ultrazvučni pregled urotrakta se obavlja uz najveću moguću pažnju i brigu o pacijentu.

Ultrazvuk srca

Ultrazvuk srca je pregled koji se koristi za procenu funkcionisanja srca i otkrivanje eventualnih oboljenja srčanog mišića. Ovaj pregled je neinvazivan i bezbolan, a omogućava preciznu dijagnostiku srčanih oboljenja.


Radiologija: Dopler


Dopler krvnih sudova abdomena i vrata

Dopler krvnih sudova abdomena i vrata je pregled koji se koristi za otkrivanje promena u protoku krvi kroz krvne sudove. Ovaj pregled se najčešće koristi u dijagnostici bolesti krvnih sudova, kao što su ateroskleroza i tromboza.

add04410fe5791ca663a4bba33d34a_big_gallery Radiologija

Zaključak

Internistička ordinacija Nešović nudi širok spektar radioloških usluga. Naši stručnjaci su visoko obučeni i iskusni u obavljanju svih vrsta pregleda. Ukoliko imate bilo kakvih zdravstvenih problema ili sumnjate na neku bolest, ne oklevajte da nas kontaktirate i zakažete pregled. Naš tim stručnjaka će Vam pružiti najkvalitetniju uslugu i omogućiti preciznu dijagnostiku, kao i adekvatno lečenje.

Zakazivanje


Prim. dr Ivan A. Radojković- radiolog

Obrazovanje:

Doktor medicine, Primarijus. Specijalista dve grane medicine, radiologije i interne medicine. Medicinski fakultet u Beogradu, Univerziteta u Beogradu.

Ivan_Radojkovic Radiologija

Radno iskustvo:

1978-1979: Obavezni lekarski staž Kliničko-bolničkog centra Zvezdara

1980-1984: Kliničko-bolnički centar „Dr. Dragiša Mišović“, Beograd

1984-1993: Klinika za kardiovaskularne bolesti – Dedinje, Beograd Invazivni i interventni lekar, specijalista radiolog i specijalista internista (Specijalista radiologije i interne medicine)

1993-1996: Kanada – rad u inostranstvu

1996-2000: Kliničko-bolnički centar „Dr. Dragiša Mišović“, Beograd, lekar specijalista

2002-2004: Načelnik MDC (MULTI DIJAGNOSTIČKI CENTAR)

2005-2006: Sekretar Sekretarijata za zdravstvo Beograda

2006-2010: KBC Zemun, lekar specijalista

2010-2014: Dom zdravlja Sečanj, Načelnik

2014-2022: Specijalistička lekarska ordinacija, Sečanj

Publikacije i članci:

Autor i koautor više od 30 stručnih i naučnih publikacija, među kojima su i dve monografije: Hormonski uzrokovana osteoporoza i Autoimunska bolest tireoideje i udruženo ispoljene bolesti. Predavač na više međunarodnih kongresa i sesija KME.

Dr. Ivan A. Radojković je iskusan i priznat medicinski stručnjak sa specijalizacijom iz dve grane medicine. Sa bogatim znanjem i iskustvom, dao je značajan doprinos u oblasti zdravstva.