O nama » Usluge » Urologija
urologija_banner-1024x137 Urologija

Dobrodošli na stranicu Urologija, gde možete pronaći sve informacije o urološkim uslugama koje pruža internistička ordinacija Nešović. Naš tim iskusnih urologa je spreman da vam pruži sveobuhvatnu zdravstvenu negu u ambulantnom okruženju. Urologija je grana kliničke medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem oboljenja organa urinarnog sistema (bubrega, mokraćovoda, mokraćne bešike i mokraćne cevi), kao i genitalnih organa muškarca (penisa, testisa, epididimisa, prostate). 

Cenovnik

Naše usluge

Ordinacija Nešović nudi širok spektar uroloških usluga koje se odnose na dijagnostiku, prevenciju i lečenje uroloških problema, kao što su specijalistički pregled, ultrazvučna dijagnostika, plasman i uklanjanje katetera i dr. Neki od uobičajenih problema sa kojima se pacijenti susreću su infekcije urinarnog trakta, poteškoće sa mokrenjem, kamen u bubregu, kao i druge urološke bolesti koje mogu uticati na zdravlje urinarnog trakta. Naš stručni tim se bavi lečenjem svih vrsta uroloških oboljenja, pa možete biti sigurni da ćemo vas lečiti na najbolji način.

female-doctor-holding-human-kidney-model-her-hands-closeup-view-1024x1024 Urologija

Urologija: Dijagnostika

U dijagnostici uroloških problema, ordinacija Nešović koristi najnovije tehnologije. Naši urolozi mogu sprovesti sve potrebne dijagnostičke metode i procedure kako bi postavili tačnu dijagnozu i pružili adekvatnu terapiju.

Urologija: Lečenje

Kada je reč o lečenju, ordinacija Nešović se fokusira na ambulantno lečenje. Naši lekari su stručni u pružanju terapija različitih vrsta oboljenja urogenitalnog trakta. Tretmani se mogu sprovoditi lekovima ili drugim terapijskim metodama, koje su prilagođene potrebama svakog pacijenta.

Urologija: Prevencija

Preventivne mere su od suštinske važnosti za održavanje zdravlja urinarnog sistema. U ordinaciji Nešović smo posvećeni edukovanju pacijenata o preventivnim merama koje se mogu preduzeti kako bi se sprečili urološki problemi. Naši lekari će vam pružiti savete o zdravoj ishrani, fizičkoj aktivnosti i drugim životnim navikama koje mogu pomoći u održavanju zdravlja urinarnog sistema.

Urološke usluge u ordinaciji Nešović su usmerene na dijagnostiku, lečenje i prevenciju uroloških bolesti. Naš stručni tim nudi kvalitetnu zdravstvenu negu uz primenu najnovijih tehnologija i procedura. Pacijenti mogu očekivati brz oporavak i najbolju moguću negu. Osim toga, mi smo posvećeni edukovanju pacijenata o prevenciji uroloških problema kako bismo sprečili bolesti pre njihove manifestacije.

Ukoliko imate bilo kakve probleme sa urinarnim sistemom, ili samo želite da se posavetujete o preventivnim merama, posetite nas u internističkoj ordinaciji Nešović. Naši urolozi su tu da odgovore na sva vaša pitanja i pomognu vam u očuvanju zdravlja urinarnog sistema. Kontaktirajte nas i zakažite svoj pregled već danas!

Zakazivanje