kariološke usluge

Zdravlje srca je ključno

Kardiologija zauzima važno mesto u ordinaciji Nešović. Kardiovaskularne bolesti su jedan od vodećih uzroka smrti u svetu. Redovni pregledi kod kardiologa su ključni u prevenciji i lečenju ovih bolesti.

Prilagođeni program za svakog pacijenta

Osobe koje su izložene riziku od kardiovaskularnih bolesti, kao što su osobe sa naslednom predispozicijom, dijabetesom, hipertenzijom i prekomernom telesnom masom, treba redovno da pregledaju svoje srce i krvne sudove. Cilj redovnih pregleda je otkrivanje potencijalnih abnormalnosti u ranom stadijumu i sprečavanje napredovanja bolesti. Upravo zato, internistička ordinacija Nešović ima poseban program kontrole kardiovaskularnog zdravlja. Program je prilagođen svakom pacijentu pojedinačno, kako bi se na najbolji način pratila i lečila srčana stanja.

Cenovnik

Kardiologija: Dijagnostika kardiovaskularnih bolesti

Kardiologija u internističkoj ordinaciji Nešović obuhvata širok spektar usluga:

Kardiologija- internistička ordinacija Nešović
  • EKG
  • Ultrazvučni pregled srca i krvnih sudova
  • Holter pritiska (holter AMP)
  • Holter EKG

Edukacija pacijenata

Dr Maja Nešović i njen tim su posvećeni pružanju najbolje moguće zdravstvene zaštite za svoje pacijente. To podrazumeva edukaciju i informisanje pacijenata o zdravom načinu života i prevenciji kardiovaskularnih bolesti. Kardiolozi u ordinaciji Nešović pružaju detaljne savete o ishrani, fizičkoj aktivnosti i drugim faktorima koji utiču na zdravlje srca i krvnih sudova.

Praćenje srčanih stanja

Redovni pregledi kod kardiologa su važni za osobe sa srčanim oboljenjima ili za osobe izložene faktorima rizika za srčana oboljenja. U Internističkoj ordinaciji Nešović, kardiolozi pružaju najbolju moguću negu i praćenje srčanih stanja, što uključuje kontrolu lekova i redovne preglede srca i krvnih sudova.

Kardiologija: Stručni tim u Internističkoj ordinaciji Nešović

Kardiološka ordinacija Nesović se može pohvaliti stručnim timom kardiologa sa dugogodišnjim iskustvom u lečenju kardiovaskularnih bolesti. Svaki kardiolog u ordinaciji Nešović je obučen da pruži pacijentima najbolju moguću negu i tretman.

Ljudski pristup

Kardiolozi u ordinaciji Nešović posvećeni su svakom pacijentu i pristupaju im sa puno razumevanja i saosećanja. Uz puno pažnje i stručnosti, svaki pacijent u ordinaciji Nešović će dobiti najbolju moguću negu i tretman.

Zdravlje srca je ključno za kvalitetan život, a redovni pregledi kod kardiologa su ključni u prevenciji i lečenju kardiovaskularnih bolesti. Internistička ordinacija Nešović u Beogradu, pod vođstvom dr Maje Nešović, pruža vrhunske kardiološke usluge sa naglaskom na prevenciji srčanih oboljenja i na kvalitetnom lečenju srčanih stanja. Stručni tim kardiologa u ordinaciji Nešović je posvećen svakom pacijentu i pruža najbolju moguću negu i tretman.

kardiologija_ordinacija_nešović

Kardiologija: Hipertenzija – tihi ubica

Hipertenzija je poznata kao „tihi ubica“, jer se često ne manifestuje nikakvim simptomima, ali značajno povećava rizik od srčanih oboljenja, moždanog udara i drugih zdravstvenih problema. Kardiolog, dr Maja Nešović se posebno bavi lečenjem hipertenzije, jer je to jedna od najčešćih kardiovaskularnih bolesti koja se javlja kod ljudi svih uzrasta.

Pristup lečenju hipertenzije

Dr Maja Nešović pristupa lečenju hipertenzije na sveobuhvatan način, uzimajući u obzir sve faktore koji mogu uticati na povišen krvni pritisak kod pacijenata. To uključuje promene u ishrani, vežbanje, kontrolu stresa i lekove ako su potrebni. Kao kardiolog, ona sarađuje sa drugim stručnjacima kako bi osigurala najbolju moguću negu pacijentima sa hipertenzijom.

Prevencija hipertenzije

Posebna pažnja se posvećuje prevenciji hipertenzije kod pacijenata koji nemaju povišen krvni pritisak. Uz savete o preventivnim merama, ona pomaže pacijentima da održe normalan krvni pritisak i smanje rizik od srčanih oboljenja i drugih zdravstvenih problema. Kao kardiolog koji se, kroz celu karijeru, posebno bavi lečenjem hipertenzije, dr Maja Nešović pristupa lečenju na sveobuhvatan način i radi sa pacijentima kako bi im pomogla da postignu i održe normalan krvni pritisak. Pored toga, posvećuje puno pažnje prevenciji hipertenzije i drugih srčanih oboljenja, kako bi se smanjio rizik od „tihih ubica“ koji mogu značajno uticati na kvalitet života.

Više o temi hipertenzije možete pročitati na našoj BLOG stranici.

Zakazivanje