Partneri i saradnici su važna karika i ovako želimo da im se zahvalimo na njihovoj podršci. Drago nam je što na putu ka ostvarenju ciljeva koje smo zacrtali imamo podršku naših partnera, ljudi koji dele naše vrednosti. Zajedno možemo sve.

Postanite i Vi naš partner.

Kontakt


partneri Partneri

PARTNERI


BANNER-BOBIC Partneri

Aparman Bobić

smešten je u kamenoj kući na samoj obali Donje Lastve. Ono što će vam svaki turista koji je boravio u Donjoj Lastvi reći jeste da ćete se u nju iznova vraćati, ali ovaj put sa osećajem da ste domaći. Svoj na svome. Možda iz razloga što vam starosedeoci svojom toplinom i dobrodušnošću vraćaju veru u ljude i lepo druženje ili, pak, zbog okoliša,koji obiluje palmama i oleandrima; mirisnih nota, bonace ili talasa koji vas uljuljkaju u potpunu nirvanu i osećaj da vreme stoji.


dr_Jokanovic Partneri

Stomatološka ordinacija

„Dr Jokanović“

Dr Jokanović, stomatološka ordinacija na Senjaku, koja brine o zdravlju vaših zuba. Uz najsavremeniju opremu i materijale i u prijatnom ambijentu, brzo ćete zaboraviti na svaki strah od zubara.

Počnite sa besplatnim pregledom i ukazite poverenje našem stručnom timu, koji svakog pacijenta posmatra individualno i sa posebnom pažnjom pristupa svakom problemu.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja naši doktori će vam vrlo rado odgovoriti putem telefona,e-maila ili facebook-a.

Posetite nas i uverite se u to da nam je vaš osmeh najvažniji!


djelmas-servis Partneri

Đelmaš servis

uspešno posluje od 1987. godine. Od male radionice koja je bila poznata po pripremi i pravljenju trkačkih automobila, do ovlašćenog servisa Chevrolet vozila. Njen osnivač  Miodrag Mika Đelmaš je poznati sportski vozač sa brojnim  nagradama i šampionskim titulama u zemlji i inostranstvu.

Od trkačke radionice do salona automobila

Ubrzo trkačka radionica zastupa i postaje partner mnogih svetskih automobilskih brendova– Mitsubishi i Hyundai. Nakon uspeha  trkačkih automobila iz radionice – Đelmaš omogućena je saradnja i licenca za ovlašćeni servis Peugeot automobila.

Nakon 7 godina želja da se proširi poslovanje, ne samo na servisiranje vozila, već i na prodaju istih, otvorila je put ka pridruživanju najvećem svetskom proizvođaču automobila General Motors-u, koji sa 100 godina postojanja obuhvata mnoge svetske brendove.


belano Partneri

Partneri: Apartmani Belano

Ako Vam je potreban smeštaj u Beogradu, mi smo tu da Vam obezbedimo vrhunski apartmanski smeštaj. Dnevni smeštaj u Beogradu koji se nalazi u našoj ponudi podrazumeva preko 100 apartmana i stanova. Naši apartmani se nalaze na raznim lokacijama u Beogradu, kao što su centar, Vračar, Novi Beograd, Slavija, Voždovac ili Dorćol.

Stan na dan

Smeštajem po principu “stan na dan” nudimo sve što i hotelski smeštaj, ali po daleko pristupačnijim cenama. Svakako, ono što sve stanove koje izdajemo u Beogradu na dan ili duže karakteriše, su prijatan i uredan enterijer, izuzetan komfor i ambijent, kao i domaćinska usluga i atmosfera. Apartmani koje posetiocima Beograda nudimo razlikuju se po kvadraturi, opremljenosti i udaljenosti od centra grada.  Pretražite listu naših apartmana u Beogradu na dan, izaberite stan po Vašoj meri i postanite naši partneri!


Asset-56-1024x1024 Partneri

Stan na Dan Beograd

Kod nas možete pronaći veliki broj stanova različitih struktura i nivoa opremljenosti na svim lokacijama u Beogradu. Kao redovni korisnik naših usluga, možete postati član loyaliti kluba (postajete naši partneri) i ostvariti dodatne popuste. Pratite i našu last minute ponudu, gde ćete pronaći stanove sa popustom na dnevnom nivou. Ako ste u žurbi, opcija “instant rezervacije” vam omogućuje brzu rezervaciju stana u svega par koraka. Želimo vam prijatan boravak!