misija i vizija
Misija i vizija

Misija i vizija- segment koji daje odgovor na pitanja, zašto postojimo i gde želimo da stignemo.

MISIJA i vizija

Misija internističke ordinacije Nešović je da se posvećuje pružanju najkvalitetnije zdravstvene zaštite našim pacijentima. Naš stručni tim iskusnih i posvećenih medicinskih stručnjaka, na čelu sa dr Majom Nešović, pruža najnapredniju dijagnostiku i terapiju za različite internističke bolesti, uključujući kardiologe, pulmologe, urologe, endokrinologe, gastroenterologe, pedijatrije, neurologe i radiologe. Naš cilj je pružiti brzu, i kvalitetnu medicinsku uslugu koja će pomoći našim pacijentima da sačuvaju zdravlje i kvalitet života.

misija i VIZIJA

Vizija je da postanemo vodeća ordinacija interne medicine, koja se ističe visokIm kvalitetom usluga. Želimo postati prvo mesto na koje naši pacijenti pomisle kada se suoče s bilo kakvim zdravstvenim pitanjima ili problemima, a naš tim će stalno raditi na usavršavanju i poboljšanju naših usluga kako bismo uvek ispunili očekivanja naših pacijenata.

CILJEVI

Pružanje najkvalitetnije medicinske brige pacijentima u skladu s najnovijim standardima i najboljom praksom savremene interne medicine.

Osigurati brzu, kvalitetnu dijagnostiku i lečenje internističkih bolesti, kao što su kardiološke, pulmološke, urološke, endokrinološke, gastroenterološke, pedijatrijske, neurološke i radiološke bolesti.

Stvoriti sigurno okruženje za pacijente, promovisanjem kulture koja se temelji na poštovanju, razumevanju i međusobnom poverenju.

Kontinuirano unapređivanje znanja i veština medicinskog osoblja i primena najnovijih tehnologija u praksi interne medicine.

Razvijanje i održavanje odnosa s drugim medicinskim ustanovama i stručnjacima, kako bi se osigurala ispunjenje ciljeva koje smo sami sebe zacrtali.

Zakazivanje